PKS - Seminár: Hygienické...
 
 
 
Vyhľadávanie:

Rozšírené vyhľadávanie
 
 
Prihlásenie členov PKS
 
Internetový kurz zdravého životného štýlu organizovaný PKS
 
PKS podpora zdravého životného štýlu v STV:
 
návštevníkov: 181062
 
24.11.2005
Seminár: Hygienické podmienky výroby a predaja potravín

Potravinárska komora Slovenska v spolupráci so Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR Fakultou
chemickej a potravinárskej technológie STU
a súkromnými akreditovanými laboratóriami Bel Novamann usporiadajú odborný seminár s názvom

Hygienické podmienky výroby a predaja potravín


Deň: 24. november 2005
Čas: 9:30
Miesto: kongresové centrum hotelu Dukla, Dulovo nám. 1, 821 08 Bratislava

 

Tešíme sa na Vás!