Prihlásenie členov PKS
 
Internetový kurz zdravého životného štýlu organizovaný PKS
 
PKS podpora zdravého životného štýlu v STV:
 
návštevníkov: 181062
 
Článok témy

Na Slovensku pribudla ďalšia moderná prevádzka na spracovanie mäsa

TLAČOVÁ SPRÁVA :

 

„Kvalita sa predáva sama !“ Na Slovensku pribudla ďalšia moderná prevádzka na spracovanie mäsa

 

Trnava, 06. júna 2020 : Písal sa rok 1995, keď menšia lokálna mäsovýroba prvýkrát začala vyrábať pre svojich zákazníkov svoje výrobky. Odvtedy uplynulo 25 rokov a pôvodne lokálny výrobca ,,vyrástol“ zo svojich výrobných kapacít a musel tak učiniť významné rozhodnutie – postaviť novú prevádzku.

 

Mäsovýroba Róberta Gašparíka je v Trnave aj v jej širokom okolí už dlhodobo známym pojmom. Svoje dobré meno si u slovenských zákazníkov dlhodobo buduje predajom  čerstvého mäsa výhradne zo slovenských bitúnkov, ale tiež aj ponukou širokej škály kvalitných mäsových výrobkov, ktoré uvádza na trh prostredníctvom siete 25 vlastných predajní. Zaujímavým doplnením celej činnosti je aj rozrastajúca sa ponuka sortimentu lahôdok ako sú obložené chlebíčky či obložené misy. Spoločnosť rozšírila svoje pôsobenie aj o spoluprácu s obchodnými reťazcami a vedela tak osloviť zákazníkov svojimi výrobkami z celého Slovenska.

 

Zlomovým momentom v histórii spoločnosti bol deň, keď padlo rozhodnutie o výstavbe novej prevádzky.

 

Boli sme si vedomí toho, že ak chceme pre našich zákazníkov naďalej vyrábať kvalitné a bezpečné potraviny, bez väčších priestorov a moderných technológii to možné nebude. Rozhodli sme sa preto, že postavíme novú a modernejšiu prevádzku. Nová prevádzka sa nachádza na území Trnavy, má výmeru 4700 m2 a pracuje v nej spolu 130 zamestnancov. “ opisuje vzniknutú situáciu majiteľ spoločnosti Róbert Gašparík.

 

„Podnikanie v odvetví spracovania mäsa patrí medzi tie najnáročnejšie. Jedná sa o vysoko prácu odbornú prácu s rýchloobrátkovým tovarom, ktorý pretvárate na kvalitné potraviny. To, že sa nám darí z roka na rok rásť pripisujem úsiliu celého nášho pracovného kolektívu, za čo všetkým svojim kolegom ďakujem.

 

Vnímame to tak, že kvalita sa predáva sama. Naším cieľom je aj naďalej oslovovať našich zákazníkov klasickými receptúrami mäsových výrobkov – vyrábať ich však budeme pomocou moderných technológií.

 

Úprimne nás teší, že slovenský zákazník oceňuje svojou priazňou kvalitu našich výrobkov za čo všetkým našim zákazníkom ďakujeme.“ dodáva.



3.6.2020